lavista opfylder ønsker fra catering gourmet menuer picknickurve bryllupsmiddag

Print

 Selskabsmenu også ud af huset

når det er vigtigt at maden skal være god til dit selskab eller fest

Forretter

Alle forretter bliver serveret med hjemmebagt foccaciabrød.

Cremet hummerbisque med tigerrejer

Røget laks lagt i lag med 3 forskellige creme hertil krydret salat og rugbrødschips

Foie gras de canard med portvinssky og marc-syltede æbler og rosiner

Sprødstegt rødfisk med beurre blanc sauce samt chili, ingefær og porre i julienne

Oksecarpaccio af dansk oksemørbrad anrettet med parmesanflager og feldtsalat

Flødelegeret jordskokkesuppe anrettet med sprød bacon fra Hornbæk slagter

Okse carpaccio med peberrodscreme anrettet med rucola og citron

 

Hovedretter

Ønsker man 2. servering af hovedretten koster dette 35,- pr person

 

Stegt vildsvinekølle med pommes anna samt rødløgschutney og hjemmerørt bearnaise

Urtefarseret unghanebryst med selleripuré samt sauteret spinat

Smørstegt lange med safran risotto og beurre blanc sauce med et tvist af lime hertil smørstegte skorzonerrødder

Kalveculotte anrettet med flødekartofler og grillet grov ratatouille med rødvinssauce

Helstegt oksemørbrad med hvidløg og  hertil italiensk kartoffemos  samt svampesaute, afrundes af en  rødvinsauce

Hjortefilet med selleri-kartoffelgratin  hertil  honning stegte rødbeder samt vildtsauce

La  Vista´s bouillabaise med 3  forskellige fisk samt rejer og hjertemuslinger serveres med groft brød

 

Oste og desserter

Ostetallerken med udvalg af de oste som Malene finder spændende, og de serveres med velvalgt tilbehør og hjemmelavede kiks

Klassisk Creme brulee med vanilleparfait samt rombagt ananas

Rødvinspocheret pære serveret med vanilleparfait tilsmagt honning og pyntet med chokoladesauce

Gateau marcel med mokkaparfait. En klassisk fransk 2-lags chokoladekage

Citron-mandeltærte bagt af marcipan og ricotta anrettet med passionsfrugtcreme

Tiramisu, efter alle kunstens regler, med sprut, ladyfingers og mascarponecreme

Filokurv bagt med tallegio serveres med tomatmarmelade samt tomatis

 

 2 retter – 315,-

3 retter – 375,-

4 retter – 425,-

5 retter – 495,-

 

Priserne er forudsat at man er en gruppe på mindst 10 personer.

Vi laver også gerne vinmenuer i flere priskatagorier til rimelige priser, fra 220 kr for 3 vine til 3 retter.