Frokost selskaber, bus grupper, firmafest, skovtur, catering, menuer

Print

 

 Forretter

 

Rå-marineret nordsø laks anrettet med tomat vinaigrette og feldtsalat

La Vista's fiskesuppe med skaldyr, fisk og urter

Luksus rejecocktail a La Vista, lavet med tigerrejer

Sprængt andebryst med balsamico syltede tomater og jordbær

 

Hovedretter

Citronstegt bornholmer hanebryst med savoykål, hertil nye kartofler og estragonsauce

Kalveculotte med grønne asparges, skorzonerrødder og pommes anna, serveres med
bailey's sauce

Kalvefarseret indbagt svinemørbrad, hertil porto bello svampe og forårsløg, serveres med
ovnstegte kartofler og estragon-sauce

Oksefilet med sauté af persillerod, gulerod og forårsløg, Anrettet med Pommes Rösti og
sauce demi glace

Dessert

Desserttallerken, med hjemmelavet is, kage, bær og creme

 creme brulée, serveret med syltede bær hertil is

Is kold jordbærsuppe med hyldeblomst-sorbet

torta della nonna

mormors tærte servers med jorbæris

 

pris for 2retter 248,-

pris for 3retter 299,-

 

Buffet nr 1

Lakserilette med krydderurter
 Tærte med spinat og fetaost
Hønseterrin med hjemmesyltede pickles 

Gravet oksefilet med rødløgs chutney

Kalveculotte med grøntsagstimbale og sauce demi glace
Ovnbagt laks med sprøde grøntsager og fiskefumé
 Fransk kartoffelsalat med sennep og løg

3 af husets udvalgte oste med velvalgt tilbehør
La Vista's hjemmelavede frugttærter med vanilje-creme

Pris for buffet 285,-

Buffet nr 2

Varmrøget laks med citrussyltede små tomater
Fisketerrin lavet med 3 forskellige smag serveres med krydderurtecreme
Salat med tiger rejer vendt i lime chili olie.

Pasta pesto med feta og oliven
Salat med grillet piments og skalotteløg

Parmaskinke med melonsalat vendt i mynteolie
Oksefilet med svampesauté hertil små kartoffeltimbale med grøntsager serveres med rødvinssauce
Farseret unghanebryst med sommerens grøntsager

Ostebord med velvalgt tilbehør
La vista's hjemmelavede frugttærter med vanille-creme

Pris for buffet 325,-